Serveis

Tots els àmbits de la comunicació i gestió d'esdeveniments

Comunicació i màrqueting

Desenvolupem estratègies, serveis i materials de comunicació segons l’objectiu que vulga aconseguir el client.

Oferim serveis de comunicació com pla de comunicació i assessoria, gabinet de premsa, social mitjana, social network i web 2.0, o tota mena de serveis editorials.

Comunicació, gestió de xarxes socials, serveis audiovisuals, disseny, assesoria, gestió de pla de mitjans, posicionament Seo / SEM, campanyes en xarxes socials

Esdeveniments

Deixa el disseny del teu esdeveniment en les nostres mans. Ja siga amb una producció clau en mà o donant suport puntual, la nostra experiència t’ajudarà a que el teu esdeveniment siga un èxit.

Conferències, trobades comercials, demostracions i presentacions, congressos, jornades, fires, sopars i convencions empresarials, exposicions, animacions, concerts i presentacions musicals, activitats culturals i serveis d’hospitality.

Gestió cultural

L’accés a la cultura és un dret fonamental per a la ciutadania. I les administracions públiques tenen una responsabilitat capital en facilitar una oferta cultural plural i de qualitat.

Per aquest motiu ALTRIAM presenta el seu catàleg de productes culturals ALTRIAM CULTURA. Una forma d’apropar la cultura a tothom i de posar en valor la creació artística i a tots els elements implicat en aquesta indústria.

Vincle Editorial

Vincle Editorial és el segell editorial d’Altriam, un projecte editorial valencià i independent que proposa, mitjançant la seua producció literària, una mirada diferent cap a la nostra societat.

El seu catàleg, dividit en set col·leccions temàtiques, està centrat en la realitat valenciana, i dona veu a aquelles qüestions que, fins ara, no tenien espai propi en el mercat editorial.