Data

Foc de magranes, viure el món des de la literatura
  • Vincle Editorial publica Foc de magranes, una recopilació de textos de Ramon Guillem.
  • El títol és una de les novetats que l’editorial valenciana mostrarà a la Fira del Llibre de València.
  • L’obra serà presentada el proper 7 de maig al Teatre Auditori de Catarroja.

Vincle Editorial publica Foc de magranes, una recopilació de textos del poeta, novel·lista i assagista catarrogí Ramon Guillem i Alapont. Amb portada de l’artista plàstica María José Garrido, aquest llibre és, segons l’autor, «una celebració entusiasta de la literatura, del món dels llibres, de la lectura, de les biblioteques.  Però, de tant en tant, com una déu inesperada, apareix també la pintura, la música…aquelles altres arts que ens ajuden a sobreviure i ser feliços, i que, en definitiva, ens fan ser ser qui som».

D’aquesta manera, Foc de magranes ens passeja per la poesia i per la prosa, pels amagatalls de les biblioteques –de vegades fins i tot amb certa ironia-, per l´obra de determinats autors, fruit dels interessos del propi escriptor, per la música de Pau Casals o Glenn Gould, pels camins inextricables de la bellesa. Una obra diversa en la seua concepció, però rodona en la seua proposta: un llibre dedicat a la literatura que vol ser literatura.

Foc de magranes és una de les novetats que Vincle Editorial presenta en aquest 2024, i serà presentat el dimarts 7 de maig en un acte al Teatre Auditori de Catarroja (TAC), en col·laboració amb l’Ajuntament de Catarroja i l’Ullal Col·lectiu pel Valencià. L’acte serà presentat per l’escriptor Josep Ballester.

A més, durant la Fira del Llibre de València, que comença aquest dijous, Ramon Guillem estarà signant exemplars de Foc de magranes a la llibreria La Moixeranga (casetes 18 i 19) el diumenge 24 d’abril entre les 12 i les 14 hores.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email