Data

Col·laborem en la jornada formativa “Quieres saber” d’APROCOSE

El passat 4 d’octubre ALTRIAM va col·laborar en l’organització de la jornada formativa Quieres saber, convocada per l’Associació Professional de Corredors d’Assegurances (APROCOSE) en l’hotel The Westin València. Més de 120 professionals van omplir la sala on es va celebrar l’esdeveniment. superant totes les previsions.

En aquesta edició, titulada “El corredor d’assegurances davant del repte de les renovacions”, es va abordar la problemàtica que els corredors d’assegurances i, per tant, els seus clients van enfrontar en el procés de renovació de les pòlisses que cobrien els riscos d’alimentació , reciclatge i risc marítim. L’esdeveniment va ser moderat per l’expresident d’APROCOSE i FECOR i responsable de Desenvolupament de CGPA, Maciste Argente. Entre els participants es van trobar Jordi Poveda, Head of Reinsurance & Markets de Howden; Carles Pons, broker de Reassegurança a Guy Carpenter, Susana García, directora d’Empreses d’AXA, i Sara Sánchez, Head of Property per a Espanya d’Allianz.

Van assistir a aquesta nova edició del Quieres Saber d’APROCOSE, a més del secretari autonòmic d’Hisenda, els presidents dels Col·legis Professionals de Mediadors d’Assegurances d’Alacant, Castelló i València, Florentino Pastor, Antonio Fabregat i Jorge Benítez; el president d’ACS-CV, Miguel Sánchez; el president d’ASOCEX, Juan José Candela; el CEO de Senda Vivir Seguros, Joaquín Tabernero, directora gerent de FECOR Cristina Gutiérrez, així com el nou director general d’Economia, José Vicente Todolí i el cap de la Unitat de Mediació, Jesús Valero.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email