Data

El Modelo Consum compleix el novè aniversari de la seua publicació per Vincle Editorial

Aquest mes de juny celebrem el novè aniversari de la publicació de “El Modelo Consum”, el primer títol llançat per Vincle Editorial. Aquesta obra, escrita per Vanessa Campos i Climent i Joan Ramon Sanchis i Palacio s’ha convertit en un referent en l’àmbit de l’economia social.

La de Consum és una història d’èxit col·lectiu, el d’una cooperativa que va néixer el 1976 amb un supermercat petit a Alaquàs (valència). Trenta anys després, Consum té una àmplia xarxa de punts de venda amb forta presència a diverses comunitats autònomes, i ha consolidat un model de negoci que té associats un gran nombre de valors socials.

Dividit en tres parts, el llibre analitza la història d’aquesta cooperativa valenciana, la seua estructura i el model de negoci, així com les claus del seu èxit. Aquestes tres parts es complementen amb una cronologia comparada de les principals fites de la història de Consum. El llibre està prologat per l’economista Vicent Soler, aleshores degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, i Emili Villaescusa, president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana. Des de la seua publicació el 2014, “El Model Consum” ha estat utilitzat com a material d’estudi en diverses institucions educatives.

Es tracta del primer llibre publicat per Vincle Editorial que des d’aleshores ha llançat més d’una cinquantena de títols en les seues diferents col·leccions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email