Data

Altriam col·labora amb la Fira del Llibre de València

La 58ª Fira del Llibre de València es celebrarà del 27 d’abril al 7 de maig de 2023 al Jardí de Vivers de la ciutat de València, en una edició en la qual ALTRIAM està coordinant la seua programació.

En aquesta edició tindran protagonisme temes com el feminisme, la distopia, la novel·la negra, l’afrofuturisme o la novel·la gràfica, per tal de continuar fomentant la participació del públic més jove. 

D’una altra banda, pel que fa als tradicionals clubs de lectura que la Fira organitza des de fa vàries edicions, gaudirem de l’autor Víctor del Árbol per al club de lectura en castellà; i de Raquel Ricart per al club de lectura en valencià.         

Víctor del Árbol es va donar a conèixer l’any 2008, en quedar finalista del Premi Fernando Lara amb la novel·la El abismo de los sueños —encara inèdita—. Posteriorment, l’escriptor va rebre el Premi Tiflos per la novel·la La tristeza del samurai, una de les seues obres més conegudes.

Fora d’Espanya ha guanyat premis com el Prix du Polar Européen o el Quercy Noir, i al 2015 va resultar guanyador del Premi Nadal per La víspera de casi todo.

El 27 d’abril a les 17.00h, al club de lectura en castellà, es comentarà  el seu darrer treball Nadie en esta tierrai posteriorment l’autor signarà exemplars als lectors.  

Raquel Ricart és una escriptora valenciana que ha conreat diversos gèneres literaris, com ara la literatura infantil i juvenil. Es donà a conèixer en guanyar un accèssit dels Premis Malva-rosa en l’any 1980 amb la narració I entre tant de núvol, ni un glopet de florLa seua obra més coneguda és Les ratlles de la vidala qual va merèixer el Premi Andròmina de Narrativa dels Premis Octubre 2010

L’any 2015, va publicar una novel·la de ciència-ficció: El ciutadà perfecte, que va guanyar el premi de la crítica de literatura juvenil que atorga l’IIFV (Institut Interuniversitari de Filologia), i la novel·la guanyadora del premi El lector de l’Odissea per El temps de cada cosa. Entre les 18.00h i les 20.00h del dissabte 29 d’abril, el club de lectura en valencià versarà sobre la seua última novel·la El dit de Déu. Com és habitual, en acabar el col·loqui, l’autora signarà exemplars. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email