Data

Altriam coordina el XIII aniversari d’APROCOSE

APROCOSE, l’Associació Professional de Corredors d’Assegurances, va celebrar el seu XIII aniversari amb el sector assegurador en el marc de Forinvest. un acte en la producció del qual va col·laborar l’equip d’Altriam, que va assumir la coordinació i supervisió de l’acte, així com la seua difusió comunicativa i de xarxes socials.

Al voltant de 200 professionals del sector assegurador es van donar cita el 9 de març al Fòrum Internacional de l’Assegurança de Forinvest per acompanyar els associats d’APROCOSE a la commemoració del XIII aniversari de l’associació. Una celebració marcada pel factor humà i lesforç solidari de les persones i organitzacions, que van ser el seu eix temàtic.

En la intervenció en l’obertura de l’acte, el president d’APROCOSE, Martín Julián Rojo, va incidir en el factor humà que defineix la tasca dels corredors d’assegurances. A més, va reflexionar sobre els canvis que està experimentant el sector, per la qual cosa va reclamar amplitud de mires per continuar avançant. Va recordar que, pel que fa al paper dels corredors, «hem de fer-nos indispensables per als nostres clients, els hem de generar valor i estar sempre al seu costat».

Foto: Marga Ferrer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email