Data

Un any més hem estat en Forinvest

Forinvest ha tancat la seua setzena edició amb un èxit de convocatòria, incrementant prop del 10% la xifra d’assistents fins als 5000 professionals del sector financer, empresarial i assegurador. I una vegada més Altriam ha col·laborat amb el certamen gestionant les seues xarxes socials, una tasca que estem fent de de fa 12 edicions.

Forinvest va posat el focus en les perspectives econòmiques per a aquest 2023, i també va acollir una trobada d’oportunitats de negoci a la mediterrània amb representants de Grècia, Xipre, Portugal i França així com la intervenció de la ‘trendy’ novaiorquesa establerta a València, Natalia Allen, i la lliçó sobre emprenedoria de la Premi Jaume I Ángela Pérez.

Foto: Alberto Sáiz

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email