Data

Altriam col·labora en el retorn de Cevisama

Cevisama, el certamen líder del sector ceràmic, equipament per a bany i pedra natural va finalitzar el passat divendres amb una puntuació de 8,9, segons una enquesta realitzada a 50 dels 436 expositors directes (més de 500 marques representades) amb què ha comptat el certamen en la seva edició del 2023 ha puntuat el certamen de la rajola, el bany i la pedra natural amb un 8,9 sobre 10. Aquesta és la valoració que els expositors han donat a la seua experiència aquesta setmana a Fira València, temps durant el qual ALTRIAM ha ha estat donant suport a l’estratègia digital del certamen.

Pel que fa a les dades globals, el certamen ha rebut un total de 74.115 visites de les quals 18.532 han estat d’origen estranger. Pel que fa a la darrera edició, la dada global registra una caiguda del 19,5% respecte a l’última fira prepandèmica, en línia amb els grans certàmens del sector, com Cersaie, que el 2022 va reduir les visites en un 20%. La de Cevisama és una bona dada ja que algunes restriccions de mobilitat, la incertesa econòmica i la crisi de la demanda feien preveure una caiguda més gran dels visitants.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email