Data

Altriam col·labora amb Laboralia 2023

Laboralia, el Certamen Integral de la Prevenció, Benestar i Seguretat Laboral, va tancar el passat dijous 16 de febrer les portes a la desena edició a Fira València. Una convocatòria en la qual Altriam va col·leaborar mitjançant la gestió de les xarxes socials corportatives, aconseguint multiplicar els impactes i les persones seguidores.

La fira ha constituït tot un èxit per l’alt nivell professional i especialitzat dels visitants. Finalment han estat més de dos mil els tècnics i professionals del sector de la prevenció que s’han registrat durant els dos dies de la fira per assistir tant a les ponències i conferències previstes com a conèixer de primera mà totes les novetats i les innovacions que han presentat les empreses del sector.

📸 Pedro Jiménez per a Feria Valencia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email