Data

TikTok també és per a les empreses

TikTok té en l’actualitat més de mil milions de persones usuàries actives al mes, en xifres corresponents a gener de 2023. Des de 2020, l’any del confinament, el seu creixement ha sigut exponencial i tot i que el perfil d’usuari és el de joves entre 18 i 24 anys (quasi un 40%), no podem afirmar, ni de bon tros, que siga una xarxa per a la generació Z. , ja que la majoria de les persones usuàries tenen més de 25 anys i, per tant, son un mos molt abellidor per a les empreses, que estan arribant en massa a aquesta xarxa social. Si és el teu cas i estàs buscant crear una presència en línia a través de TikTok per a la teua empresa, ací tens alguns consells que et poden ajudar:

Defineix la teua audiència objectiu: Abans de començar a publicar en TikTok, és important que tingues clar a qui et dirigeixes i què és el que espera la teua audiència d’aquesta xarxa social.

Crea contingut original: TikTok està plena de contingut divertit i creatiu. Assegura’t de crear vídeos que siguen atractius i originals per a la teua audiència.

Utilitza hashtags: Utilitza hashtags relacionats amb la teua empresa o producte per ajudar a arribar a una audiència més gran.

Col·labora amb influencers: TikTok està plena d’influencers amb seguidors fidels. Pensa en col·laborar amb ells per arribar a una audiència més ampla.

Interactua amb la teua audiència: TikTok és una xarxa social molt interactiva, així que no tingues por de respondre a comentaris i preguntes de les persones que et segueixen.

Horari regular de publicació: Mantenir un horari regular de publicació ajudarà a mantenir l’atenció de la teua audiència i a construir relacions duradores amb ells.

Utilitza anàlisis: Interpretar les dades d’anàlisi t’ajudarà a entendre millor les interaccions amb el teu contingut i per fer ajustos en conseqüència.

Aquestes són algunes de les maneres en les que pots utilitzar TikTok per promocionar la teua empresa. I si tens dubtes o no tens temps, fes-nos un toc. Estem per ajudar a fer créixer el teu negoci.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email