Data

Sense contingut… què venem?
La creació i el manteniment d'un bloc és, en aquest sentit, una necessitat per a qualsevol estratègia de posicionament a Internet.

La creació i el manteniment d’un bloc és, en aquest sentit, una necessitat per a qualsevol estratègia de posicionament a Internet. D’altra manera, la tasca SEO és molt difícil, i la rutina del Community Manager troba serioses dificultats, perquè podem parlar molt del sector i establir converses amb altres usuaris, però si no fem un pas endavant i diem per què estem a les xarxes socials la nostra estratègia patirà del seu pilar fonamental.

Aquesta argumentació té a les xifres la seva explicació evident, a través de les analítiques que ens ofereix Google, Facebook, etc. Quan es publica un contingut propi a la nostra web/blog observem un augment molt important a les visites provinents de les xarxes socials. És a dir, la maquinària s’engega i serveix perfectament als nostres interessos.

Tanquem, en definitiva, el cercle de la comunicació empresarial.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email